Permanente make-up wenkbrauwen. Poedertechniek. 

Laatste trend in de wereld van mode en schoonheid is meer en meer de neiging naar de natuurlijke huidskleuren van make-up. De kleuren die dicht bij natuurlijke kleur van lippen en wenkbrauwen liggen – dat is trendy! De klassieke permanente make-up op de wenkbrauwen, die bij iedereen bekends is, is niet langer in vraag als voorheen. Dit komt omdat het werd vervangen door een ‘poedertechniek’, een permanente make-up techniek van een nieuwe generatie.

Wat is het?
Steeds vaker vragen cliënten aan permanente make-up artiesten om een ​​zacht schaduweffect te bereiken op de wenkbrauwen. Poedertechniek is het inbrengen van het pigment in de huid op een ondiepe en transparante manier. Daarom zijn dergelijke wenkbrauwen moeilijk te onderscheiden van een met potlood getinte wenkbrauw, zelfs als je goed van dichtbij kijkt.
Tijdens de procedure brengt de permanente make-up artiest het pigment aan in de bovenste laag van de opperhuid met behulp van een pmu machine. Daarom is een van de belangrijkste voordelen van  poedertechniek het minimale huidletsel en bijna geen pijn. Dit vereenvoudigt het proces van huidregeneratie en minimaliseert het verlies van kleur.
Direct na de procedure lijken wenkbrauwen natuurlijk. Bij het herstel van de huid worden zeer zelden korstjes gevormd, alleen kleine schilfertjes in tegenstelling tot de klassieke tatoeage. De procedure van poederschaduw techniek en de uitvoering ervan geeft de client het effect van natuurlijke tint, vorm en volumineuze wenkbrauwen vanwege het ontbreken van een duidelijke contour. Deze techniek biedt ook mogelijkheid om het resultaat aan te passen. Het effect van een poederachtige tatoeage duurt één tot twee jaar, waardoor vrouwen voortdurend  nieuwe modetrends kunnen volgen.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *