Mijn passie

Mijn passie? Jou helpen, zodat je er op elk moment van de dag mooi, verzorgd en stralend uitziet!

Permanente make-up (PMU) aanbrengen vraagt deskundigheid en professionaliteit. Beide staan bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast is het aanbrengen van permanente make-up ook een kunst, die artistieke kwaliteiten vraagt. Jou mooi maken op een manier die past bij de unieke anatomie van jouw gezicht. Dat is echt mijn passie.

Met plezier neem ik ruim de tijd voor elke klant. Hierdoor heb ik voldoende tijd om uit te leggen wat ik doe. Bovendien lever ik hierdoor secuur werk. Lees de recensies van klanten hierover. In de video leg ik uit wat de voordelen zijn van permanente make-up en waarom je voor een PMU-behandeling van je wenkbrauwen, ogen of lippen bij mij aan het goede adres bent. Je kunt ook direct een afspraak met mij maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vooral als je twijfelt of PMU iets voor jou is, leert de praktijk dat een adviesgesprek een goede stap is.

Certificaat nieuwe PMU-technieken

In juli 2019 kwam een internationaal PMU-docent uit Rusland naar mijn salon. Tijdens deze masterclass ben ik bijgeschoold in nieuwe technieken van permanente make-up. Deze technieken hebben wij toegepast op de wenkbrauwen, ogen en de lippen. De 3-daagse masterclass heb ik succesvol afgerond en het certificaat behaald.

Ik ben vastberaden om dé PMU-specialist Flevoland en omgeving te blijven. Daarom volg ik met regelmaat masterclasses en volg ik ontwikkelingen op de voet.