Permanente make-up lippen

Een jeugdige, gezonde uitstraling! Met permanente make-up voor je lippen.

Bij de perfecte lippen zijn de boven- en onderlip ongeveer gelijk in verhouding en de cupidoboog heeft strakke contouren. Met permanente make-up zijn vage contouren en bleke lippen goed te corrigeren. Mooie, volle lippen geven jou een gezonde en jeugdige uitstraling. Met deze techniek van permanente make-up krijg je prachtig symmetrische lippen in de vorm die past bij jouw gezicht. Tevens kan een extra accent worden aangebracht, waardoor jouw gezicht nog meer. De permanente make-up kan zo worden aangebracht dat u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Mijn werkwijze

Afhankelijk van je wensen kan ik de contouren van je lippen accentueren, of optisch vollere lippen creëren. Ook kan ik asymmetrie of oneffenheden camoufleren. Allereerst probeer ik een goed beeld te krijgen van jou behoefte, probleem of wens. Vervolgens kijk ik goed naar de vorm en huidskleur van jouw gezicht. Nadat we besproken hebben wat de beste mogelijkheden zijn, pas ik de behandeling toe die leidt tot een fantastisch resultaat met een persoonlijke, natuurlijke look.

Lipliner (lip contouren)

Met een lipliner worden de contouren van jouw lippen benadrukt. Je lippen worden in symmetrie gebracht. Door de strakke contourlijn wordt het aanbrengen van lipstick ook bij de wat oudere huid zeer eenvoudig. De lijnkleur wordt afgestemd op de eigen lipkleur, zodat een mooi natuurlijk effect ontstaat.

Lipliner Normale prijs Tijdelijk met 15% korting
€ 310 € 264

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

Lipliner uitgeschaduwd

In plaats van een lipliner aan te brengen, kan men ook voor een schaduw lipliner kiezen. Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller lijken.

Lipliner uitgeschaduwd Normale prijs Tijdelijk met 15% korting
€ 360 € 306

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

Full lips

Bij de full lips techniek worden de volledige lippen ingekleurd. Het is de perfecte methode om je lippen en warmere en vollere kleur te geven. Dit is ook de ideale methode als je er geen behoefte aan hebt steeds je lipstick bij te werken, maar wel altijd goed verzorgde lippen wilt hebben.

Full lips Normale prijs Tijdelijk met 15%
€ 380
€ 323

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

 

Aquarel lips

Bij aquarel lips de lippen volledig ingekleurd. De kleur wordt minder dekkend gezet dan bij full lips. Hierdoor krijg je een zachte, gekleurde gloed op je lippen en niet het dekkende lipstick effect. Aquarel lips zorgt voor een jong, fris en gezond uiterlijk en dat met een natuurlijk effect.

Aquarel Lips
Normale prijs Tijdelijk met 15%
€ 330
€ 280

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).