Permanente make-up ogen

Altijd zelfverzekerd mooi! Met permanente make-up voor je ogen.

Je ogen zijn de blikvangers van je gezicht. Met eyeliner laat je de schoonheid van je ogen eruit springen. Wil je een subtiel en natuurlijk resultaat? Of wil je juist een meer expressief resultaat? Beide zijn mogelijk. Laat je ogen spreken met permanente make-up!

Vind je het lastig om de juiste make-up voor je ogen te vinden, die goed blijft zitten zonder uit te lopen? Heb je weinig of geen wimperhaartjes? Heb je, vanwege je werk of een druk gezin, dagelijks te weinig tijd om je ogen op te maken? Wil je er goed uitzien ook tijdens sporten of zwembadbezoek? Dan is permanente make-up voor jou een ideale oplossing.

 

Mijn werkwijze

Het is niet de make-up die moet opvallen, maar jouw ogen. Daarom bekijk ik allereerst de vorm van jouw ogen en je oogopslag. Daarna bespreek ik wat het best bij jou past met het mooiste resultaat. Na jouw goedkeuring breng ik de permanente make-up aan, in de gekozen kleur die perfect combineert met de kleur van jouw huid en iris. De aangebrachte eyeliner laat je stralen en geeft je een prachtige expressie.

Infralash eyeliner

Bij deze behandeling wordt de ruimte tussen de wimpers opgevuld met pigment. Dit zorgt voor een heel natuurlijke en sprekende oogopslag. Deze optie is goed geschikt voor vrouwen die een wat frissere blik willen hebben, zonder dat iedereen ziet dat de ogen opgemaakt zijn. Ook mensen met blonde wimpers kiezen graag voor deze optie om de ogen meer sprekend te maken. Na deze behandeling hoef je geen mascara meer te gebruiken.

Infralash eyeliner  Normale prijs 15% korting
boven € 205 € 174
onder € 175 € 149
boven & onder € 310 € 264

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

Eyeliner medium

Bij deze techniek wordt pigment aangezet in de basis, in dit geval de wimpers. Hierdoor krijgt u mooie, sprekende ogen. Met een medium lijntje langs het ooglid blijft het nog steeds subtiel, maar net iets meer aanwezig dan bij een dun lijntje. Je krijgt meer de indruk dat je bent opgemaakt. Bij eyeliner medium kan je kiezen voor boven, onder of beide.
Eyeliner medium Normale prijs 15% korting
Boven € 240 € 204
Onder € 195 € 166
Boven & onder € 380 € 323

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

Eyeliner breed

Bij deze techniek wordt pigment aangezet in de basis, in dit geval de wimpers. Hierdoor krijgt u mooie, sprekende ogen. Een breed lijntje langs het ooglid is een goede keus als je het accent van aanwezigheid verkiest boven subtiliteit. Je krijgt duidelijker de indruk dat je bent opgemaakt. Bij eyeliner breed kan je kiezen voor boven, onder of beide.
Eyeliner breed Normale prijs 15% korting
Boven € 280 € 238
Onder € 215 € 183
Boven & onder € 410 € 349

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

 

 

Eyeliner schaduw

Deze techniek van het aanbrengen van de gekleurde pigmenten op de huid als een schaduw effect, ziet er absoluut natuurlijk uit en er is geen gevoel van make-up op de ogen ( mits deze professioneel uitgevoerd is). Met behulp van deze techniek kan de overgang van een lichte naar een donkere schaduw worden gemaakt, alsmede het effect van “Smoky Eyes” worden bereikt.

Eyeliner Schaduw Normale prijs 15% korting
Boven € 280 € 238
Onder € 215 € 183
Boven & onder € 410 € 349

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).