Permanente make-up

Wenkbrauwen

Veel vrouwen besteden elke dag veel tijd aan het verzorgen van hun wenkbrauwen. Permanente make-up is een goed alternatief, waarmee je dagelijks veel tijd kunt besparen. Het is ook een ideale oplossing voor als je weinig of geen haren op je wenkbrauwen hebt.

Bekijk de behandelingen

 

 

Ogen

Kies je voor permanente make-up op je ogen, dan zal je er helder en expressief uitzien. Met een Infralash eyerliner behandeling krijg je een natuurlijke uitstraling. Daardoor zien je wimpers er na de behandeling mooi vol uit. Het gebruik van mascara kan dan tot een minimum beperkt worden. Je kan ook kiezen voor een dunne of dikke eyerliner boven je wimpers. Hierdoor lijkt het alsof jouw ogen altijd opgemaakt zijn.

Bekijk de behandelingen

 

Lippen

Afhankelijk van wat jij wil, kan ik de contouren van je lippen accentueren, oneffenheden bijwerken, de asymmetrie van je lippen camoufleren of optisch vollere lippen creëren. Elke behandeling sluit perfect aan bij de vorm van jou gezicht en je huidskleur. Dat leidt tot een natuurlijke look en een fantastische mooi resultaat.

Bekijk de behandelingen