Facebook reviews

Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂
Permanente Make Up Tatjana
5.0
Based on 19 reviews
aangedreven door Facebook
Zinaida Sizova
Zinaida Sizova
2020-10-23T16:26:36+0000
Zeer net en kwalitatief hoogstaand werk. Correct gekozen vorm en kleur van wenkbrauwen. Bedankt. Ik raad aan.
Fam Kavousi
Fam Kavousi
2019-10-31T18:44:57+0000
Tijdens de behandeling heb ik liggen nadenken over deze review. En ik ben er uit: perfectie en eerlijkheid. Daar staat Tatjana voor!! Zeer zorgvuldig gaat ze te werk en alles is zeer schoon, wat ik zelf zeer prettig vind. Enn…. ik heb helemaal nergens last van🥰
Odyne Bennenk - Kleveringa
Odyne Bennenk – Kleveringa
2019-10-30T20:07:58+0000
super goed geadviseerd van tevoren. ze is super netjes en secuur tewerk gegaan. ben er voor nu al heel erg blij mee. op naar de nabehandeling. ben echt heel tevreden
Diana Raap
Diana Raap
2019-05-11T22:42:37+0000
Ik denk dat ik de meest bange klant ooit was. Twijfel, twijfel… Maar wat ben ik blij dat ik toch mijn wenkbrauwen heb laten doen. Ik ben heel blij mee het resultaat. Dus bij twijfel… Gewoon doen!!
Dina van der Wal
Dina van der Wal
2019-05-02T09:23:44+0000
zeer secuur en kundige dame.
Andrea de Grauw
Andrea de Grauw
2019-03-21T07:54:32+0000
Ongelooflijk professioneel! Supervriendelijk, erg kritisch op haar eigen werk en ik ben superblij met mijn mooie wenkbrauwen! Aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Marlies Koster
Marlies Koster
2019-02-16T18:38:03+0000
Lange tijd getwijfeld of ik mijn wenkbrauwen zou laten doen, durfde eigenlijk niet, want tja als het niet goed gaat…het is wel je gezicht. Levend bewijs gezien van Tatjana dat zij PMU mooi kan zetten. Afspraak gemaakt, Tatjana is erg flexibel, neemt de tijd voor je, durft eerlijk te zijn en komt met goede ideeën. Daarnaast is ze erg perfectionistisch wat in haar vak een groot pluspunt is! Afgelopen week voor de nabehandeling geweest en ik ben super blij met het mooie resultaat! Had het eigenlijk al veel eerder moeten doen maar ja beter later dan niet! Ik beveel iedereen Tatjana aan!
Lan My
Lan My
2019-01-28T19:58:59+0000
Ze is secuur, neemt haar tijd voor je en luistert naar wat je Wil. Ze is heel aardig. Mooi salon, heel schoon. Dat vind Ik heel prettig.
Vivian Harry
Vivian Harry
2018-10-13T20:18:41+0000
Tatjana werkt zeer secuur en neemt de tijd voor je. Ik ben erg blij met het resultaat!
Michelle Pater
Michelle Pater
2018-10-10T17:16:15+0000
Ik ben voor mn wenkbrauwen bij Tatjana geweest, ben echt super blij met het resultaat! Ze is super nauwkeurig! Echt een aanrader!
Jessie Eline Verhoef
Jessie Eline Verhoef
2018-08-23T18:47:31+0000
Vandaag voor eerst bij Tatjana geweest voor een permanente wimperrand. Tatjana beschikt over een goede kennis wat wel en niet bij je staat/past. Tatjana is een gezellige vrouw en werkt heel secuur, ze neemt de tijd voor je en het eindresultaat is perfect!
Tina Jacobs
Tina Jacobs
2018-08-17T06:17:42+0000
gisteren bij Tatjana geweest, voor die tijd had ik een paar vragen van wat ik graag wilde boven rand eyeliner maar vooral onder omdat dat bij mij altijd uitloopt. maar omdat ik niet meer dat hele elastische huid heb als van die mooie jonge meiden, heeft ze mij dat afgeraden! Wil immers niet op een panda lijken later(uitspraak van Tatjana). Ben zo blij met haar eerlijke mening dat geeft mij een heel goed gevoel. en omdat ik grote ogen heb geeft een lijntje op de wimperrand het mooiste resultaat! Tatjana je bent een hele lieve vrouw die heel secuur in haar werk is en echt de tijd neemt….maar dat komt alleen het resultaat ten goede. mooi advies over mijn wenkbrauwen kom er zeker nog terug!!
Krista Brugman - Bakker
Krista Brugman – Bakker
2018-08-09T08:15:30+0000
Gisteren bij Tatiana geweest, voor een PMU wimperrand. Tatiana is heel secuur, precies en neemt de tijd. Super gezet, heel blij mee!
Henriet Tol
Henriet Tol
2018-07-04T12:42:24+0000
Vorige week mijn lippen laten doen en ben er super blij mee, ze worden na een tijdje alleen maar mooier. Ik hoop ooit mijn ogen ook nog een keer te kunnen doen bij haar want ze is heel secuur!
Jolanda van Voorst
Jolanda van Voorst
2018-06-26T16:46:32+0000
Gisteren bij Tatiana geweest voor permanent eyeliner, een lang gekoesterde wens ging in vervulling. Haar eerlijkheid, je hebt diepliggende ogen dat is lastig want je ziet dan weinig resultaat, dan moeten we voorzichtig te werk gaan, de tijd die ze nam met tekenen, gaf zo’n goed gevoel. Het secuur werken, perfect. Toe ik vanmiddag bij een vriendin kwam zei ze wat heb jij een mooi lijntje, groter compliment kan je niet krijgen. Denk nu na over wenkbrauwen, en lippen, en natuurlijk bij Tatiana
Karin Schinkel
Karin Schinkel
2018-06-24T17:13:01+0000
Ik ben heel tevevreden over de vakundigheid en het precisiewerk van tatjana. ERG SECUUR ZEKER EEN AANRADEN WAARD!!
Claudia van Zon
Claudia van Zon
2018-06-23T13:12:13+0000
Ik heb zojuist mijn eerste behandeling gehad en ben super tevreden. Tatjana werkt heel secuur en zorgt ervoor dat je heel comfortabel de behandeling ondergaat. Zeker voor herhaling vatbaar!
Bianca Blom
Bianca Blom
2018-05-10T12:01:46+0000
Zojuist de tweede behandeling gehad, PMU voor mijn wenkbrauwen. Tatiana werkt zo secuur, rustig en stopt niet voor het perfect is. Kom er zeker nog eens! Eens nadenken over permanente eyeliner �.
Юрий Бобков
Юрий Бобков
2018-05-02T17:46:46+0000
Jen Brasjen
Jen Brasjen
2018-03-03T09:45:31+0000
Gisteren mijn “wenkbrauwen” gedaan bij Tatjana! En het ziet er dan ook perfect uit, ze werkt keurig netjes in een mooie strakke belijning, mooi gevormd! Ik had vreselijke wenkbrauwen van mijzelf, Tatjana heeft mij laten zien dat ik weer blij mag zijn, met mijn nieuwe frisse en stralende uitkijk…
Elena Razumova
Elena Razumova
2018-03-02T07:29:19+0000
Super blij met mijn wenkbrauw .Zit eruit natuurlijk, goede kleur en duidelijk.Ik zou Tatjana aan mijn vrienden aanraden.
Miranda Mateboer-Westland
Miranda Mateboer-Westland
2018-02-28T21:02:34+0000
Ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Echt heel mooi gedaan en past goed bij mijn gezicht. Voor een pmu naar Tatjana toe!
Monique Brilman
Monique Brilman
2018-02-28T13:36:39+0000
Nog steeds heel erg blij met mijn wenkbrauwen . Hele prettige sfeer. Ga zeker als het minder wordt weer terug.
Mila Gerrits
Mila Gerrits
2018-02-27T20:00:30+0000
Youlia Lenselink
Youlia Lenselink
2018-02-27T14:18:28+0000
Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂