Informatie & nazorg

Steeds meer mensen in Nederland worden enthousiast over permanente make-up (PMU). Dit leidt tot meer afspraken voor behandelingen, maar vooral ook tot meer vragen alles wat te maken heeft met PMU. Om in de toenemende behoefte aan informatie te voorzien, heb ik deze webpagina gemaakt. Daarmee wil ik antwoord geven op de belangrijkste vragen over permanentie make-up.

Na een behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om je zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de behandeling. Om de PMU behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te krijgen heb ik drie flyers (voor respectievelijk ogen, lippen en wenkbrauwen) gemaakt. Daar geef ik je informatie en adviezen voor de nazorg, zodat je optimaal kan genieten van je PMU-behandeling.

 

Wanneer een gratis adviesgesprek?

Als je na het lezen van alle informatie twijfelt of permanente make-up echt iets voor jou is, dan is een adviesgesprek een ideale oplossing. Het gesprek is gratis en ik geef je antwoord op al je vragen. Ik teken met potlood op je gezicht, zodat je zelf kan ontdekken welk effect het heeft voor de uitstraling van jouw gezicht. Door jouw wensen te combineren met mijn kennis van visagie visualiseren we een optimaal resultaat. Tevens leg ik je uit wat een permanente make-up behandeling precies inhoud.

Doel van dit alles is jou een weloverwogen keuze te laten maken. Dus heb je twijfel of permanente make-up echt iets voor jou is? Kies dan voor een gratis adviesgesprek.