Cadeaubon

Een origineel cadeau voor moederdag!

Heel veel vrouwen willen mooiere wenkbrauwen, een eyeliner waar je op kan rekenen of aantrekkelijke lippen. Ze willen er frisser en jonger uitzien of af van een vermoeide uitstraling. De ideale oplossing is een permanente make-up behandeling.  Maar niet iedere vrouw kan of wil dit aan haarzelf besteden. Vaak gaat het gezin voor alles. Kosten stapelen zich op en er blijft uiteindelijk te weinig geld of tijd over om haarzelf dit plezier te doen. Je begrijpt dan wel dat het krijgen van een cadeaubon van PMU Tatjana een hele aangename verrassing is.

Hoe werkt het?

Je hebt de mogelijkheid een vrij te besteden bedrag of een behandeling via onze cadeaubon cadeau te geven. Het bedrag kan op de bon worden vermeld of de behandeling zonder bedrag (de waarde is dan natuurlijk wel bij mij bekend). Als de keuze moeilijk is adviseer ik je graag om deze originele verrassing cadeau te geven.

Je kan telefonisch, via whatsapp en per email contact met mij opnemen. Wanneer de keuze is gemaakt wat er op de cadeaubon moet staan, een bedrag of een behandeling, ontvang je een cadeaubon nummer die je mee moet geven in de omschrijving van je betaling per bank. Nadat je betaling binnen is stuur ik de bon naar je op, of naar degene voor wie de bon bestemd is. Maar natuurlijk is het ook gewoon mogelijk een bon bij mij in de salon te komen halen. In de salon kan je ook contant betalen.

Cadeaubonnen geef ik uit vanaf € 25,00. Wil je een behandeling geven? Kijk op onze website naar de mogelijke behandelingen. Kijk op de pagina tarieven voor de bedragen van alle behandelingen.