Permanente make-up wenkbrauwen

Altijd mooie wenkbrauwen!

Wenkbrauwen zijn een belangrijk kenmerk van je gezicht. Ze benadrukken je ogen en accentueren expressie. Met permanente make-up op je wenkbrauwen heb je geen wenkbrauwpotloden en poeders meer nodig. Het is ook een uitkomst als je weinig of geen wenkbrauwen hebt, bijvoorbeeld door (te) veel epileren, of door alopecia aerata, of als gevolg van chemotherapie. Met permanente make-up op je wenkbrauwen heb je altijd mooie wenkbrauwen!

Mijn werkwijze

Voor een behandeling met permanente make-up voor je wenkbrauwen, teken ik eerst de gewenste aanpassingen op je gezicht. Daardoor kan je gelijk zien wat het resultaat wordt. Ik doe dit op basis van de anatomie van jou gezicht. De contouren van je gezicht, je botstructuur en de vorm van je wenkbrauwen zijn uniek.

Als je de getekende permanente make-up hebt goedgekeurd, selecteren we de kleur die het beste bij je huidskleur en haarkleur past. Dit maakt dat jouw wenkbrauwen met permanente make-up bijna niet van echt zijn te onderscheiden en zorgt voor een natuurlijk effect.

 

Schaduw/poeder techniek

Als je de voorkeur hebt voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen in de make-up, dan zal de keuze voor de schaduw techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood zijn opgevuld. De wenkbrauw wordt dus volledig opgevuld. Schaduw/poeder wenkbrauwen zijn vergeleken bij de hairstrokes wenkbrauwen voller ingekleurd en geven een strakkere contourlijn.

Voor de wat oudere dames, of jonge vrouwen met een wat zachter gezicht is deze schaduw/poeder techniek het mooiste.

Wenkbrauw schaduw/poeder techniek  Normale prijs 15% korting
€ 350 € 298

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

Hairstrokes techniek

Deze techniek, ook wel bekend als 3D wenkbrauwen, is techniek waarbij het pigment in de kleine strokes wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek geeft een natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek nauwelijks van het echt te onderscheiden. Dit verklaart ook waarom juist deze behandeling erg populair is.

De hairstrokes techniek is helaas niet geschikt voor elk huidtype. Dit komt doordat hairstrokes altijd uitlopen. Daarom adviseer ik klanten met bijvoorbeeld een vette huid om nooit te kiezen voor de hairstroke techniek. Voor dit huidtype adviseer ik de schaduw/poeder techniek.

Wenkbrauwen hairstrokes techniek Normale prijs 15% korting
€ 365 € 310

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

 

 

Hairstrokes met schaduw techniek

Ook als je (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer hebt, kan permanente make-up je mooi gevormde wenkbrauwen krijgen. Dit kan door middel van hairstrokes in combinatie met de schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk. Deze methode is ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemo kuur.

Wenkbrauwen hairstrokes met schaduw techniek Normale prijs 15% korting
€ 395 € 336

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).

Ombre techniek

Deze techniek is er nog niet zo lang. Alhoewel deze techniek erg lijkt op de schaduwtechniek die er al lange tijd is. Men noemt het ook wel “powderbrows”. Dit komt omdat het lijkt of je je wenkbrauwen gepoederd hebt met oogpotlood of ogenschaduw. De wenkbrauw wordt als het ware in geschaduwd. Bij deze techniek is het de bedoeling dat de kleur van licht naar donker overloopt.

Smaken verschillen, de ene persoon wil een pittige wenkbrauw en de andere kiest liever voor een natuurlijke versie. Bij deze techniek is beide mogelijk. 

Wenkbrauwen ombre techniek Normale prijs 15% korting
€ 350 € 298

Een nieuwe behandeling is inclusief één gratis nabehandeling binnen 6 – 8 weken (indien nodig).