Permanente make up (pmu) wenkbrauwen

Permanente make up op je wenkbrauwen is een perfecte oplossing voor als u het lastig vindt om gelijkmatige wenkbrauwen te tekenen of als uw wenkbrauwen door te veel epileren uit model zijn geraakt. Ook littekens in uw wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd. Omdat ik een speciale opleiding heb gevolgd over kleurenleer, breng ik advies uit en vertel ik u over de diverse kleuren en hun uitwerking op verschillenden soorten huidtypen.
De behandeling is niet geheel gevoelloos, maar wordt niet als pijnlijk ervaren. Het aanbrengen van permanente make-up wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, met behulp van speciale verdoving, crèmes en vloeistoffen. Gemiddeld houdt permanente make-up voor de wenkbrauwen 1 tot 3 jaar.

Klik hier voor uitgebreide informatie over wenkbrauw behandeling.

Klik hier om te kijken of er acties zijn voor de behandelingen.

 

Hoe verloopt de Permanente make up behandeling

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, wordt een intakegesprek met u gevoerd. In het gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Het toestemmingsformulier wordt door u ingevuld en ondertekend. Eerst wordt de vorm met een potlood voorgetekend en pas daarna het pigment aangebracht als u tevreden bent met het getekende resultaat. Het aanbrengen van permanente make-up wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, met behulp van speciale verdoving crèmes en vloeistoffen. Ik werk met Emla crème, dit is een verdoving die u bij de huisarts kunt krijgen. Deze dient u zelf te halen voor de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 2-3 uur. Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er wat donker uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. 4 weken. Na de eerste behandeling wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor de nabehandeling die plaatsvindt na c.a. 4 tot 6 weken. De nabehandeling duurt ongeveer 1 uur. Meestal zijn twee behandelingen voldoende om permanente make-up goed uit te voeren.

Kijk hier naar mijn werk (foto's).