Permanente make up (pmu) Kampen

Mijn salon voor permanente make up bevindt zich in Dronten. Voor mensen die salon in de buurt van Kampen zoeken is dit een ideale afstand, Dronten ligt op slechts 14km van Kampen.
Ik werk met de aller nieuwste apparatuur Biotek Stilus 3VO, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De kleurstoffen in pigmenten die wij gebruiken bevatten geen giftige of kankerverwekkende middelen.

De salon biedt persoonlijk advies op maat met het oog op het creëren van een professionele look volgens de laatste stijltrends d.m.v. de nieuwste technieken en gebruik van luxe pigmenten uit Italië.

Wil je meer over mij weten? Klik dan hier.
Klik hier om te kijken of er acties zijn voor de behandelingen.

Wat is semi permanente make-up?

Permanente make-up of pmu is het inbrengen van pigmenten in de huid (0,3 tot 0,7 mm). Dit gebeurt met een pen waarin een wegwerp naaldmodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar een tatoeage wordt in het onderhuids bindweefsel (in de dermis) geplaatst, dit is echt permanent. Bij semi permanente make-up wordt de pigment in de lederhuid (in de opperhuid/epidermis) geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door zonnelicht en door natuurlijke vernieuwing van de huid zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Voor wie

Semi permanente make-up is de manier om uw wenkbrauwen, oogleden en lippen altijd op een natuurlijke manier perfect op orde te hebben. Nooit meer bijkleuren met een potlood of verven. Geen zorgen meer tijdens het sporten of het gebruik van een sauna of zwembad.

Permanente make-up is een alternatief voor vrouwen en mannen die er te allen tijden verzorgd willen uitzien, die een correctie nodig hebben, die allergisch zijn voor reguliere make-up, of mensen die gebruik willen maken van medische toepassingen, zoals litteken camouflage of dermopigmentatie.

Ben je benieuwd naar mijn werk. Klik dan hier.