Permanente make up (pmu) ogen

Permanente make up op je ogen in de vorm van een eyeliner maakt uw ogen sprekender en geeft u een volle oogopslag. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw make-up uitloopt. De eyeliner wordt aangebracht tussen de wimperhaartjes. Boven, onder of boven en onder: net wat u wilt en past bij uw aangezicht. Het resultaat is een mooie, strakke eyeliner met een natuurlijk effect. Omdat ik een speciale opleiding heb gevolgd over kleurenleer, breng ik advies uit en vertel ik u over de diverse kleuren en hun uitwerking op verschillenden soorten huidtypen.
De behandeling is niet geheel gevoelloos, maar wordt niet als pijnlijk ervaren. Het aanbrengen van permanente make-up wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, met behulp van speciale verdoving, crèmes en vloeistoffen. Gemiddeld houdt permanente make-up voor de ogen 1 tot 5 jaar (of zelfs nog langer).

Klik hier voor uitgebreide informatie over behandeling.

Klik hier om te kijken of er acties zijn voor de behandelingen.

Hoe verloopt de Permanente make up behandeling

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, wordt een intakegesprek met u gevoerd. In het gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Het toestemmingsformulier wordt door u ingevuld en ondertekend. Eerst wordt de vorm met een potlood voorgetekend en pas daarna het pigment aangebracht als u tevreden bent met het getekende resultaat. Het aanbrengen van permanente make-up wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, met behulp van speciale verdoving crèmes en vloeistoffen. Ik werk met Emla crème, dit is een verdoving die u bij de huisarts kunt krijgen. Deze dient u zelf te halen voor de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 2-3 uur. Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er wat donker uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. 4 weken. Na de eerste behandeling wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor de nabehandeling die plaatsvindt na c.a. 4 tot 6 weken. De nabehandeling duurt ongeveer 1 uur. Meestal zijn twee behandelingen voldoende om permanente make-up goed uit te voeren.

Kijk hier naar mijn werk (foto’s).